Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord stelt suppporters mogelijk teleur met transferbesluit’

Het is nog maar de vraag of Tonny Vilhena over de komende weken nog speler van Feyenoord is. Er wordt namelijk flink aan hem getrokken. Clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad vindt het lastig om dit in te schatten, maar twijfelt met name over de komst van een eventuele vervanger.

Mogelijk zal dat ook afhangen van een opvolger, mocht die er überhaupt komen. Gouka: “Hij heeft Yassin Ayoub gehaald. En ik zie er een aankomen bij Feyenoord van 1.91 meter met een linkerbeen. Daar komt wel een speler aan. Eindelijk een speler die iets meer heeft dan de gemiddelde jeugdspeler. Wouter Burger kan je wel opschrijven.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.