Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Enorme meevaller lonkt voor Ajax en David Neres’

Ajax hoopt volgende week in de returnwedstrijd tegen Dinamo Kiev weer te kunnen beschikken over vleugelflitser David Neres. Hij raakte geblesseerd in het competitieduel tegen VVV. Volgens de Telegraaf loopt zijn revalidatie momenteel goed.

De afgelopen dagen maakte Neres, die het heenduel moest missen, ‘lichte progressie’. Nadat de Braziliaan vorig weekend geblesseerd uitviel tegen VVV-Venlo komt de wedstrijd tegen FC Emmen dit weekend nog wel te vroeg. Ajax hoop in Kiev echter weer over Neres te beschikken, al zal de club geen enkel risico nemen met het oog op de rest van het seizoen.

Ajax moet het in de return sowieso doen zonder de geschorste Nicolás Tagliafico. Daley Blind en Maximilian Wöber zijn de kandidaten om hem te vervangen. Wanneer trainer Erik ten Hag kiest voor Blind, zal Frenkie de Jong weer een linie zakken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.