Voetbal4u.com

‘Geen reden om weg te gaan bij Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Veel jonge Nederlandse spelers kiezen ervoor om te vertrekken bij hun werkgever maar Tyrell Malacia doet dat niet. En dat terwijl hij zijn maatje Tahith Chong op Old Trafford zag tekenen. In gesprek met De Telegraaf zegt de linksback: “Ik zat prima bij Feyenoord, vond ik altijd. Deze club geeft me een goed gevoel en ik had geen enkele reden om hier weg te gaan. Kijk eens wat ik al heb bereikt, al wil ik nog veel meer wedstrijden voor Feyenoord 1 spelen.”

De ouders van Malacia spelen een belangrijke rol in de beslissingen die hij neemt. “Ik praat altijd met mijn ouders over dingen. In de kleedkamer ben ik niet zo’n grote prater, ik blijf ook altijd met beide benen op de grond.” De vleugelverdediger heeft een aantal grote voorbeelden: “Zo’n Marcelo van Real en Alaba van Bayern, die ook via de jeugd doorbrak in het eerste elftal, zijn mijn voorbeelden. Heerlijk, zoals zij aanvallen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *