Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jean-Paul Boëtius wil een nieuwe kans bij Feyenoord’

Jean-Paul Boëtius hoopt op een nieuwe kans bij Feyenoord. En volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is een verzoening niet uitgesloten. “Het moet wel van twee kanten komen. Als Feyenoord echt ‘we willen niet met jou door‘ zegt, dan kan ik me voorstellen dat Boëtius tegen zijn zin in naar een andere oplossing gaat zoeken. Er is altijd wel interesse in hem”, aldus Krabbendam tegen Voetbal International.

De transfer van Tonny Vilhena naar Eintracht Frankfurt komt steeds meer op losse schroeven te staan. “We zitten al in de laatste week. Feyenoord vraagt een flink bedrag voor hem en Frankfurt vindt hem te duur.” Nieuwe aankopen van Feyenoord lijken er ook niet meer in te zitten. “Ze zeggen dat ze het met eigen jeugd gaan doen, dus daar moet je dan maar op rekenen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.