Voetbal4u.com

Derrick Luckassen reageert op vertrek bij PSV

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Derrick Luckassen zet op huurbasis zijn carriere voort bij het Duitse Hertha BSC. Hij is blij met zijn overstap naar de fysiek sterke competitie.

“Ik was er meteen zeker van dat Hertha BSC de juiste stap voor mij zou zijn. Ik kijk er naar uit om met dit team veel wedstrijden te gaan winnen en zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen”, reageert Luckassen (23) op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

Hertha-directeur Michael Preetz vult aan: “Met Derrick hebben we een speler met een erg goede mentaliteit binnengehaald, die ons in de verdediging van meer optie voorziet, zeker in het centrum. Hij is al een tijdje een transferdoelwit van ons, omdat zowel zijn tackle- en kopkwaliteiten als zijn vermogen om een wedstrijd open te breken, erg goed binnen onze speelstijl past.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *