Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV betaalt 6 miljoen voor Érick Gutiérrez, kan oplopen tot maximaal 8,2 miljoen’

PSV heeft voor haar kersverse aanwinst Erick Gutierrez een bedrag van zes miljoen euro betaald. Dit bedrag kan met bonussen nog oplopen tot  8,2 miljoen. Dit weet de Telegraaf te melden. Ook hebben ze een doorverkooppercentage opgenomen van ongeveer tien procent.

Beide clubs kwamen woensdagavond laat tot een akkoord over de middenvelder. Vlak voor de wedstrijd tegen BATE Borisov was al een principeakkoord bereikt, maar toen moesten er nog een aantal zaken afgehandeld worden. Na middernacht kwam de transfer helemaal rond. Volgens PSV staan de miljoenen die het nu krijgt voor het halen van de groepsfase van de Champions League los van de transfer van de international van Mexico.

Lange tijd leek de komst van Gutiérrez onhaalbaar. De directie van Pachuca gaf in interviews meerdere malen aan dat PSV een veel te laag bod op de middenvelder had gedaan. Omdat Gutiérrez zelf echter dolgraag naar Eindhoven wilde gaan, ging de club uiteindelijk toch overstag en zakte het flink met de vraagprijs.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.