Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Enorme klap voor PSV lonkt: Spaanse topclubs komen in actie’

Het is voor PSV niet te hopen maar volgens diverse media willen zowel FC Barcelona als Real Madrid op de slotdag nog een poging gaan ondernemen om Hirving Lozano los te weken. Dit weet Don Balon bijvoorbeeld te melden.

De 23-jarige Mexicaan staat bij beide clubs al langere tijd op de verlanglijst. FC Barcelona heeft zelfs overwogen om deze zomer al een aanbieding naar Eindhoven te versturen, maar richt zich nu op een transfer in januari of volgend jaar zomer. Real Madrid hoopt in januari al zaken te doen met PSV.

PSV is overigens niet van plan om de Mexicaanse vleugelflitser zonder slag of stoot te laten vertrekken. De Eindhovenaren zetten in op een transfersom van minstens 50 miljoen euro en lijken Lozano op zijn vroegst volgend jaar zomer te willen verkopen. De Mexicaan heeft nog een contract voor vijf jaar bij de kampioen van Nederland.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.