Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech doet onthulling over toekomst in interview met La Gazzetta dello Sport

Lange tijd leek het erop dat Hakim Ziyech zou gaan vertrekken bij Ajax. Toch kwam het er niet van. De Marokkaan tekende een verbeterd contract in Amsterdam.

In een interview met La Gazzetta dello Sport vertelt hij over AS Roma: “Ja, er lag inderdaad een akkoord op tafel met Roma, maar die club kwam er niet uit met Ajax. Jammer, ik had de stap graag gezet maar het was gewoon niet mogelijk. Er waren nog wel een aantal andere clubs die me wilden hebben, maar het ideale totaalplaatje zat er niet tussen.” Ziyech zou 3 miljoen euro per seizoen gaan verdienen in Stadio Olimpico en de Serie A-topclub wilde 30 miljoen euro overmaken op de rekening van Ajax, dat 38 miljoen euro verlangde voor zijn sterspeler.

Het is best mogelijk dat de Romeinen de handtekening van de spelmaker nu willen scoren in de aankomende winterstop, maar Ziyech geeft ze wat dat betreft alvast nul op het rekest. “Nee, ik wil niet transfereren in de winter. Dat moet je in de zomer doen, zodat je een frisse start kunt maken. Ik maak het seizoen af bij Ajax.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.