Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax krijgt binnenkort al bod van 60 miljoen euro binnen’

Het gaat Ajax momenteel voor de wind. Er staat een vermogen op de bank. Er is plaatsing veiliggesteld voor de Champions League en op het veld staat een fortuin aan spelers. Het medium El Mundo Deportivo weet te melden dat FC Barcelona binnenkort weer contact gaat opnemen met de Amsterdammers.

Het is wel duidelijk dat de Catalanen als de dood zijn dat Frenkie de Jong zijn toekomst over een jaartje verbindt aan een andere club. Manchester City en Paris Saint-Germain zijn geïnteresseerd en de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez weet dat die grootmachten financieel gezien wel een voorsprong hebben. Daarom wil men voor de winterstop een akkoord bereiken met directeur spelerszaken Marc Overmars over een transfer van de middenvelder.

In de afgelopen zomer bood Barça naar verluidt al eens 50 miljoen euro voor de diensten van de kersverse international van het Nederlands elftal, maar dit bleek niet genoeg. Volgens de laatste geruchten gaat de regerend landskampioen van LaLiga het ditmaal proberen met 60 miljoen euro, in de hoop dat er afspraken gemaakt kunnen worden over een overstap in 2019.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.