Voetbal4u.com

Eredivisie Daryl Janmaat: ‘Watford wilde me niet laten gaan’

Feyenoord wilde deze zomer een poging wagen voor Daryl Janmaat. Alleen wilde zijn werkgever Watford hem niet laten gaan.

In een gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij: “Watford wilde me niet laten gaan. Als het daar al stokt, is het lastig om verder te praten,” aldus Janmaat. “Feyenoord had ook het geld niet. Je kunt bij Watford niet aankomen met niets. Ze zijn niet achterlijk. Ik hoefde er dus niet eens over na te denken.”

De rechtsback hoopt echter in de toekomst alsnog weer voor Feyenoord te mogen spelen. “Ik heb daar een mooie tijd meegemaakt, ben Feyenoord-supporter. Als die kans komt, wil ik daar graag gebruik van maken,” zo geeft hij aan. “Het lijkt me gewoon mooi om terug te komen als ik nog fit ben; dat ik instap om de club verder te helpen. Ik ben pas 29, heb dus nog even de tijd. In elk geval weten we het van elkaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.