Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Naast Barca nog meerdere Europese topclubs nadrukkelijk geïnteresseerd in Frenkie de Jong’

Naast FC Barcelona zijn er nog meerdere clubs geinteresseerd in de handtekening van Frenkie de jong. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden. Tottenham Hotspur zou daarin het meest concreet zijn, juist een van de tegenstanders van Barcelona in de groepsfase van de Champions League dit seizoen. De Spurs gaven afgelopen zomer niets uit aan aankopen waardoor het nu genoeg geld in kas heeft om alle andere clubs af te kunnen troeven.

Ook PSG zou van plan zijn om een offensief in te zetten om De Jong in te lijven om de concurrentie op het middenveld te kunnen vergroten. Daarnaast zijn Manchester City, Borussia Dortmund en AS Roma ook geïnteresseerd, maar zij zouden financieel niet hetzelfde kunnen bieden.

De Jong zou echter al schriftelijk hebben laten weten dat hij volgend seizoen voor Barcelona wil spelen, omdat hij samen met Lionel Messi op het veld wil staan. Ook mede door de interesse van de andere Europese topclubs verwacht El Mundo Deportivo dat het transferbedrag voor de middenvelder uiteindelijk zeker niet onder 50 miljoen euro zal komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.