Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo weet welke Ajacied Juventus kan versterken’

Bij zijn nieuwe club Juventus moet Cristiano Ronaldo nog even wennen. De steraanvaller scoorde nog niet voor zijn oude werkgever en dat zit hem pittig dwars. Hij zou graag nog versterking zien komen en shoppen bij Ajax lijkt daarbij een realistische optie.

De naam van Marcelo (Real Madrid) is al meermaals genoemd, maar er blijkt ook een Ajacied te zijn geselecteerd. Het Spaanse roddelmedium schrijft dat Matthijs de Ligt veel sympathie heeft losgemaakt bij de Portugees.

Ronaldo had het vorig seizoen bijzonder lastig met De Ligt tijdens de oefeninterland Portugal-Nederland. De steraanvaller lijkt dat niet te zijn vergeten en hoopt in Turijn te mogen samenwerken met de verdediger. Juventus moet wel haast maken, want er zijn meer clubs in de race.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.