Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AFC Ajax en Frenkie de Jong maken afspraken over toekomst’

Frenkie de Jong is de jackpot voor Ajax. De middenvelder is dit seizoen definitief doorgebroken en laat iedereen verbazen met zijn kwaliteiten. Steeds meer clubs azen op zijn handtekening. De spelmaker en de Eredivisie-topclub hebben daar echter een aantal afspraken over gemaakt.

Volgens El Mundo Deportivo springen de Amsterdammers behoorlijk transparant om met de kersverse international van het Nederlands elftal. De beide partijen zouden met elkaar afgesproken hebben dat een vertrek in de aankomende winterstop sowieso out of the question is. In de zomer van 2019 wil directeur spelerszaken Marc Overmars wel met de belangstellenden praten, waarbij zijn doel is om zo veel mogelijk te verdienen met de verkoop van De Jong, de speler zelf snapt dit wel.

In een eerder stadium liet de spelverdeler weten dat hij wel wat voelde voor een vervolg van zijn carrière in het Camp Nou-stadion van FC Barcelona, maar het is zeer de vraag of de Catalanen wel kans maken op zijn handtekeningen. Een aantal geïnteresseerde clubs (Real Madrid, Manchester City, Paris Saint-Germain) hebben meer geld te besteden en Ajax gaat zeker geen vriendendienst verlenen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.