Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Frenkie Jong had bijna bij Feyenoord gevoetbald’

Het had niet veel gescheeld of Frenkie de Jong had niet voor Ajax maar voor Feyenoord gespeeld. Een reden hiervoor was dat het minder ver rijden voor hem zou zijn.

Marion Scuchared, de moeder van de Ajacied, zegt in gesprek met RTV Rijnmond over het huidige succes van haar zoon: “Ik beleef het op een rustige manier. Sommige mensen doen het heel uitbundig, ik ben wat rustiger. Ik ben heel trots op mijn zoon, maar dat ben ik ook op mijn jongste zoon, die bij A.S.V. Arkel voetbalt.”

Ze gaat verder: “Frenkie is hier in Arkel opgegroeid en gaan voetballen toen hij 4,5 jaar was. Op zesjarige leeftijd werd hij al gescout door RKC, maar dat vonden wij te jong. Daarna kwamen Feyenoord en Willem II, toen moest hij als zevenjarig jongetje een hele belangrijke beslissing nemen. Hij zei: ik ga wel naar Feyenoord, want dat is voor jullie minder ver rijden. Toen heb ik gezegd dat hij dat niet moest doen en moest kiezen waar hij zich het beste bij voelde. Toen ging hij naar Willem II.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.