Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ontevreden parel van Ajax kan in de winterstop vertrekken’

Bij Ajax is Donny van de Beek geen basisspeler. Trainer Erik ten Hag lijkt zijn favoriete opstelling te hebben gevonden en daarin is geen plek voor de middenvelder met de nodige longinhoud. Dit stemt hem niet tevreden en hij zou denken aan een vertrek in de winterstop.

In de afgelopen zomertransferperiode waren er al een aantal ploegen uit de Europese subtop die informeerden naar de international van het Nederlands elftal, maar die werden allemaal afgewimpeld door Van de Beek en zijn zaakwaarnemer. Het is natuurlijk de vraag of dat in de winter opnieuw gaat gebeuren… de Italiaanse roddelmedia geloven dat er een mogelijkheid is dat de Ajacied in januari wel toe zal happen als hij een mooie aanbieding voorgeschoteld krijgt.

Het is overigens onbekend welke clubs Van de Beek precies willen hebben. In het verleden werd hij in de gaten gehouden door het Duitse Bayern München en dat kan wel een extra middenvelder gebruiken door de ernstige blessure van Corentin Tolisso. Ook AS Roma zou een oogje hebben op de middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.