Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Barca overtuigt, miljoenenbod richting Eindhoven’

FC Barcelona won afgelopen dinsdag met 4-0 van PSV in de Champions League. Één speler van de Eindhovenaren maakte indruk op de Catalaanse grootmacht. En dat is de Mexicaanse vleugelflitser Hirving Lozano.

De smaakmaker van PSV scoorde niet, maar liet onder meer zien vele malen sneller te zijn dan zijn directe tegenstander Jordi Alba, die hij op een gegeven moment voorbijliep alsof hij er niet stond. Naar verluidt gaat de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez zijn voorzichtige interesse voor de aanvaller nu concretiseren.

Lozano, die volgens de laatste berichten ongeveer 50 miljoen euro moet kosten (een record voor de Eindhovenaren), liet voor aanvang van het duel in de Champions League al weten dat Barça in de afgelopen zomer een balletje opgegooid had bij zijn zaakwaarnemer. ” ‘Ja, Barcelona had zeker interesse in mij deze zomer. Ze hebben zich gemeld bij mijn zaakwaarnemer. Ik wilde nu nog bij PSV blijven, maar in de toekomst hoop ik wel dat ik hier kan spelen voor deze mooie, grote club. Dan zou een volgende droom van me uitkomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.