Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil sterkhouder snel belonen met een nieuw contract’

Sinds het begin van dit seizoen is Pablo Rosario basisspeler van PSV. Vorig seizoen speelde hij nog bij Jong PSV. Hij presteert dit seizoen uitstekend en daarom kan hij eerdaags een nieuw contractvoorstel verwachten. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Pablo Rosario heeft bij PSV de afgelopen maanden in positieve zin verrast. Vanaf het trainingskamp van de club in het Zwitserse Verbier was al te zien dat de middenvelder zich snel ontwikkelde en een serieuze optie voor de eerste elf zou worden. Momenteel is hij daadwerkelijk basisspeler en ook door de komst van nieuweling Érick Gutiérrez is Rosario niet van zijn stuk gebracht.”

Er zijn overigens meer PSV’ers die uit kunnen kijken naar contractonderhandelingen: “Samen met Jorrit Hendrix vormde hij het belangrijke defensieve blok op het middenveld bij PSV. De club gaat snel om tafel met hem om zijn in 2020 aflopende contract te verlengen. Dat geldt overigens ook voor een aantal andere spelers, onder wie Jorrit Hendrix en Donyell Malen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.