Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Fran Sol geeft nu al transferantwoord aan Feyenoord’

Mocht Nicolai Jorgensen op korte termijn vertrekken bij Feyenoord dan willen de Rotterdammers Fran Sol halen als zijn vervanger. Hij scoort momenteel aan de lopende band bij Willem II.

Volgens het medium Migrantes del Balón heeft Sol achter de schermen al aangegeven dat hij graag naar Feyenoord wil vertrekken. De Spanjaard beschikt over een contract tot medio 2019 bij Willem II, dat over een eenzijdige optie beschikt om deze verbintenis te verlengen. Uiteindelijk wil de spits graag in de Primera División uitkomen, maar naar verluidt is hij van mening dat hij zijn droom eerder waar kan maken als hij een tussenstap maakt in Rotterdam-Zuid. Het is onbekend hoeveel Sol precies moet kosten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.