Voetbal4u.com

Champions League ‘Vermoedelijke opstelling Bayern tegen Ajax: Bayern-trainer verrast enorm’

Morgen staat de kraker in de Champions League tussen Bayern Munchen en Ajax op het programma. De Duitse club is momenteel verwikkeld in een kleine crisis. Trainer Niko Kovac gaat dan ook wat wijzigingen doorvoeren voor deze wedstrijd.

Zo lijkt sterspeler James Rodriguez wel eens geslachtofferd te kunnen gaan worden. Zijn vervanger wordt in dat geval routinier Thomas Müller. Verder maakt ten opzichte van de 11 die in Berlijn verloren ook Niklas Süle vrijwel zeker weer plaats voor Mats Hummels.

Tot slot wordt de Portugees Renato Sanchez waarschijnlijk ook terug verwezen naar de bank: de Spanjaard Javi Martinez lijkt de voorkeur te krijgen. De Franse middenvelder Correntin Tolisso en de Braziliaanse rechtsback Rafinha zullen sowieso ontbreken, vanwege blessureleed.

Vermoedelijke opstelling Bayern München:

Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba; Javi Martinez, Thiago; Robben, Müller, Ribéry; Lewandowski.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.