Voetbal4u.com

Eredivisie ‘De Koninklijke schrikt zich dood van gesprek met Marc Overmars’

Dat Real Madrid een oogje heeft op een aantal spelers van Ajax is al langer bekend. Maar na een gesprek met technisch directeur met Marc Overmars is de club zich rot geschrokken.

Het is inmiddels wel bekend dat de Champions League-winnaar van het afgelopen voetbalseizoen Frenkie de Jong wil hebben. Naar verluidt heeft voorzitter Florentino Pérez dat ook aangegeven bij Overmars, met daarbij de mededeling dat Real bereid is om 80 miljoen euro over te maken voor de spelmaker. De transfer zou echter al moeten plaatsvinden in de aankomende winterstop, om de concurrentie te snel af te zijn, en dat heeft op weerstand gestuit bij de beleidsbepaler van Ajax.

Volgens de Spaanse roddelmedia hadden de hoge heren van de Madrilenen eigenlijk verwacht dat de Amsterdammers gelijk toe zouden happen, maar dit is dus niet gebeurd. Ook Real zal moeten wachten op de zomer van 2019 en op moeten boksen tegen andere geïnteresseerden, zoals FC Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.