Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter Milan wil basisspeler van PSV overnemen’

Inter Milan heeft een oogje op een speler van PSV. Ze hebben hun pijlen gericht op Steven Bergwijn. Die vleugelaanvaller maakt momenteel furore bij de Eindhovenaren.

La Gazzetta dello Sport schrijft bijvoorbeeld dat de technische staf van de Serie A-grootmacht de verrichtingen van de jonge Nederlander nauwlettend in de gaten zal houden. Met het oog op het aankomende voetbalseizoen wil Inter nog wel een goede aanvaller aan zijn selectie toevoegen en de naam van Bergwijn zou boven aan het verlanglijstje van oefenmeester Luciano Spalletti staan. Het is onduidelijk hoeveel de ploeg uit Milaan wenst te betalen voor zijn transferdoelwit.

De PSV’er kon in het verleden al naar clubs als Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur, maar liet onlangs weten: “Die aandacht van grote clubs is natuurlijk mooi. En dat het over zulke grote bedragen gaat, geeft vertrouwen. Het betekent dat ik goed bezig ben. Maar ik heb zelf geen seconde getwijfeld. Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven. Ik kies niet voor het snelle geld. Als ik goed mijn best doe, komt dat vanzelf. Ik wil eerst nog een seizoen heel belangrijk zijn voor PSV. Veel scoren, nog een keer kampioen worden, grote en goede wedstrijden spelen in de Champions League. Ik denk dat dat goed voor me is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.