Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek kan in de winterstop naar deze internationale grootmacht’

Bij Ajax is Donny van de Beek niet een onomstreden basisspeler en daarom is hij ontevreden, Hij zou in de winterstop de overstap kunnen maken naar de Engelse grootmacht Chelsea. Dit weet de Engelse krant The Sun te melden.

De Blues denken hun transferdoelwit redelijk goedkoop op de kop te kunnen tikken, omdat vooral Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong momenteel hoge ogen gooien in de Johan Cruijff ArenA en Van de Beek een klein beetje vergeten wordt…

Het bovengenoemde medium weet dat de kans klein is dat de Amsterdamse Eredivisie-topclub meewerkt aan een tussentijds vertrek. In de zomer van 2019 zou de jonge international van het Nederlands elftal echter wel kunnen transfereren en Chelsea bevindt zich wat dat betreft op poleposition.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.