Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Londense grootmacht wil verrassend bedrag betalen voor Van de Beek’

Eerder werd al bekend dat Chelsea in de winter zaken wil doen met Ajax over Donny van de Beek. De Londense grootmacht is bereid om een verrassend bedrag te betalen voor de middenvelder. Volgens het medium TeamTalk willen ze 40 miljoen euro neerleggen voor de international.

Zaakwaarnemer Guido Albers liet eerder weten over de situatie van zijn cliënt: “Uit niets blijkt dat Van de Beek dit jaar nog basisspeler wordt. En hij wil niet de twaalfde man blijven.” Vervolgens vertelde hij over de vermeende belangstelling van de genoemde Premier League-grootmachten: “Ik wil er ook niet stiekem over doen, het komt toch wel uit. Deze clubs hebben een jaar geleden ook al geïnformeerd. Nu Donny minder speelt kunnen ze hem kopen tegen een gunstigere marktprijs. Zo werkt het natuurlijk ook in de voetballerij. Het enige dat die clubs willen weten: wat kost-ie?” Klaarblijkelijk is dat dus 40 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.