Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax vraagt extreem bedrag van 180 miljoen euro’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wil alleen praten over een transfer van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong als de vraagprijs op tafel wordt gelegd. Hij wil 180 miljoen euro voor beide spelers in totaal hebben.

De Jong heeft een prijskaartje van 80 miljoen euro om zijn nek hangen en klaarblijkelijk zijn er een aantal ploegen die daar niet voor terugdeinzen, zoals Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester City. De Ligt kost op zijn beurt nóg meer en zou de eerste Eredivisie-speler kunnen worden die voor 100 miljoen euro transfereert. Tottenham Hotspur wil hem graag hebben als vervanger van Toby Alderweireld, maar hikt wel tegen dit prijskaartje aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.