Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Europese grootmacht gaat spotgoedkoop winkelen bij PSV’

Volgens het Spaanse medium Sport is Steven Bergwijn spotgoedkoop op te halen bij PSV. De vleugelflitser kon PSV deze zomer al verlaten, maar zowel PSV als de smaakmaker zelf besloot af te zien van die mogelijkheid. Volgend jaar lonkt echter een nieuwe poging vanuit de Europese top. Clubs als Liverpool en Manchester United behoren tot de clubs die de Oranje-international concreet volgen.

Bergwijn maakt dit seizoen een uitstekende indruk en zou dat in 2019 kunnen verzilveren. De onderhandelingen met PSV zijn vermoedelijk geen obstakel, want SPORT meldt dat er sprake is van een gelimiteerde transfersom van ‘slechts’ twintig miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.