Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Paris Saint-Germain weet nu al waar Ajacied volgend jaar speelt’

PSG is één van de meest toonaangevende clubs van het moment. Met spelers als Mbappe en Neymar hebben ze twee spelers in huis van absolute topklasse. Ze willen de selectie continue blijven versterken en willen voor volgend seizoen graag een Ajacied toevoegen.

Volgens Le10 Sport is PSG namelijk serieus geïnteresseerd in Frenkie de Jong. De Ajax-middenvelder heeft veel indruk gemaakt op de scouts van de Parijzenaren, maar de kans is klein dat het tot een concrete poging komt. Immers: PSG gaat er vooralsnog vanuit dat hij zijn loopbaan in 2019 gaat vervolgen bij FC Barcelona.

De Jong is daarom ‘slechts’ in beeld als alternatief, mocht de transfer naar Barcelona onverwachts afketsen. PSG heeft drie andere spelers als topkandidaat aangewezen. Twee daarvan spelen momenteel in Engeland: N’Golo Kante (Chelsea) en Paul Pogba (Manchester United). Ook Sergei Milinkovic-Savic van SS Lazio is een kandidaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.