Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax ontvangt bod van 130 miljoen euro’

FC Barcelona wil met Ajax een dubbeldeal gaan sluiten. Ze hebben 130 miljoen euro over om zowel Matthijs de Ligt als Frenkie de Jong naar Catalonie te halen. Dit weet het medium Diario Sport te melden.

Minimaal 130 miljoen euro, welteverstaan. Barcelona heeft intern de knopen doorgehakt en wil Frenkie de Jong én Matthijs de Ligt naar Camp Nou halen. De marktwaarde van De Jong wordt op zo’n 80 miljoen euro geschat, De Ligt denken de Spanjaarden voor 50 miljoen euro los te weken. Die bedragen zijn nog exclusief eventuele bonussen.

Door het bod van Barcelona te accepteren, kan Ajax het eigen vermogen zo ongeveer verdubbelen en lijkt de club niet meer in te halen qua financiële kracht in Nederland. Afgelopen zomer wees technisch directeur Marc Overmars nog twee aanbiedingen van Barça voor De Jong af, maar de middenvelder maakte toen al wel duidelijk een jaar later best naar Catalonië te willen.

De Ligt geldt inmiddels als het grootste verdedigende talent van Europa en staat ook in de belangstelling van zo’n beetje elke andere Europese grootmacht. Barcelona hoopt al in de winter zaken te doen met Ajax over de zomerdeal, om zo de concurrentie te snel af te zijn.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.