Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam krijgt zeer verrassende ‘job op zijn bord’

Volgens het medium Transfermarketweb is Jaap Stam in beeld om de nieuwe trainer te worden van Club Brugge. De kale oefenmeester zou Ivan Leko moeten opvolgen bij de Belgische club, waar onder meer Ruud Vormer ook actief is. Op dit moment is Leko nog actief, maar hij werd deze week aangehouden voor verhoor in de Belgische zaak rond matchfixing en fraude.

Leko dreigt hiervoor geslachtofferd te worden en dat zou een vacature betekenen. Stam was de voorbije twee seizoenen manager van het Engelse Reading, maar daar werd hij ontslagen na een teleurstellende reeks. Sindsdien is hij clubloos

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.