Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt neemt beslissing over eigen toekomst’

Deze zomer wist Ajax verrassend de selectie intact te houden. Volgende zomer dreigt er een leegloop voor de Amsterdammers. Zo lonkt ook een vertrek van sterkhouder Matthijs de Ligt.

FC Barcelona heeft immers kenbaar gemaakt dat het concreet geïnteresseerd is in de negentienjarige Ajacied. De Catalanen zijn niet tevreden over de huidige achterhoede, zeker niet nu Gerard Piqué steeds kwetsbaarder oogt. Men zou héél ver willen gaan om de Amsterdammers te overtuigen om mee te werken. De protocollen zouden al worden opgestart.

El Mundo Deportivo meldt dat De Ligt al een beslissing heeft genomen. Hij heeft de Catalanen verteld dat een overstap naar Camp Nou zijn duidelijke voorkeur heeft. Hij heeft een zwak voor de stad Barcelona, waar hij al eerder vakantie vierde, en ook de speelwijze bevalt hem uitstekend. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat hij samen met Frenkie de Jong overstapt.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.