Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Paris Saint-Germain legt onvoorstelbaar bod neer bij Ajax’

Het kapitaalkrachtige Paris Saint-Germain is van plan om een fortuin te gaan neerleggen voor twee spelers van Ajax. Ze hopen hiermee FC Barcelona te snel af te zijn die ook achter Frenkie de Jonge en Matthijs de Ligt aanzitten.

Het medium El Mundo Deportivo stelt dat de Amsterdammers hoogstwaarschijnlijk een ‘onvoorstelbaar miljoenenbod’ zullen binnenkrijgen, waaraan Barça in ieder geval niet kan tippen. Dat zou dus betekenen dat de regerend landskampioen van de Ligue 1 veel meer dan 130 miljoen euro overheeft voor de handtekeningen van de twee jonge internationals van het Nederlands elftal.

Het is geenszins klaar als een klontje dat de Ajacieden ook daadwerkelijk naar het Parc des Princes vertrekken, want er is nogal wat concurrentie. Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, Real Madrid en Bayern München zijn eveneens bezig met De Jong en/of De Ligt. Het tweetal heeft in ieder geval keuze te over.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.