Voetbal4u.com

Eredivisie KASSA! ‘Manchester City heeft imponerende boodschap voor Ajax’

Manchester City strijd samen met de grootmacht Paris Saint-Germain en FC Barcelona om de handtekeningen van zowel Frenkie de Jong als Matthijs de Ligt.

Volgens El Mundo Deportivo wil City héél ver gaan om de 21-jarige Ajacied in te lijven. Volgens eerdere berichten had de Engelse topclub maar liefst 70 miljoen euro over voor De Jong. Echter, door de toenemende concurrentie wil City alles op alles zetten om diens handtekening te bemachtigen.

City zou Ajax hebben verteld dat het de 70 miljoen euro wil overschrijden om De Jong binnen te halen. De club uit Manchester wil de Amsterdammers zo overtuigen om de concurrentie uit te schakelen. De vraag is of dat lukt, want zelf heeft hij naar verluidt een voorkeur voor FC Barcelona vanwege Lionel Messi.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.