Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham Hotspur biedt Ajax spelersruil aan’

Tottenham Hotspur heeft al een lange tijd een innige band met Ajax-spelers. Zo gingen bijvoorbeeld Jan Vertonghen, Christian Eriksen en Davinson Sanchez al naar de Londense grootmacht. Nu willen ze ook Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong proberen te lokken.

Vooral de naam van de laatstgenoemde zou boven aan het verlanglijstje van directeur Daniel Levy staan, zo schrijven de Engelse roddelmedia vandaag. De Spurs weten echter dat de spelmaker een bom duiten kost, mede omdat hij ook in de belangstelling staat van clubs als Real Madrid, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City en Bayern München…

Het is voor Tottenham niet mogelijk om zomaar eventjes 80 of zelfs 90 miljoen euro af te tikken en daarom is men naar verluidt van zins om een ruildeal voor te stellen bij directeur spelerszaken Marc Overmars. Ajax heeft uitzicht op enkele tientallen miljoenen euro’s en de handtekening van Vincent Janssen, die duidelijk geen toekomst meer heeft in de hoofdstad van Engeland.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.