Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft al contact gehad met Portugees transferdoelwit’

Feyenoord heeft een speler op het oog van het Portugese Estoril. Het gaat om de 21-jarige Matheus Jesus. Dit weet het medium Tuttomercatoweb  te melden.

Op dit moment wordt de speler in kwestie uitgeleend aan Portimonense, maar daar krijgt hij niet heel veel speelminuten. Technisch directeur Martin van Geel zou zijn situatie dus nauwgezet in de gaten houden.

De bovengenoemde bron schrijft dat er zelfs contacten zijn geweest tussen de Eredivisie-topclubs en het management van de middenvelder. Volgens de laatste berichten wordt er in de aankomende week opnieuw gesproken over een mogelijke deal. Volgens de website Transfermarketweb is Jesus ongeveer één miljoen euro waard.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.