Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Opvallende transfer voor de deur voor recordinternational Wesley Sneijder’

In de nadagen van zijn carriere kan Wesley Sneijder nog een mooie transfer maken. Hij zou zijn carriere voort kunnen zetten in Australie. Het is overigens niet bekend welke ploegen er precies een oogje hebben op de recordinternational van het Nederlands elftal, maar zaakwaarnemer Guido Albers zou een aantal belletjes hebben gehad.

Hangt Sneijder zijn voetbalschoenen aan de wilgen, dan kan hij aan de slag gaan bij Oranje. Eerder vertelde hij namelijk om de tafel te hebben gezeten met bondscoach Ronald Koeman: “We hebben gesproken over een mogelijke rol in de staf van Oranje in de toekomst. Dat vond ik een mooi compliment, dat iemand als Koeman zoiets ziet zitten. We hebben het niet concreet gehad over wanneer dat zou kunnen gebeuren. Ronald weet dat ik eerst als speler zo lang mogelijk door wil. Maar het was een interessant gesprek.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.