Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grote zomertransfer komt dichterbij voor Hakim Ziyech’

Aan het einde van het seizoen lijkt er een mooie optie te zijn voor Hakim Ziyech. Een overgang naar Olympique Lyon lijkt dan een mogelijkheid te zijn.

Olympique Lyon werd afgelopen zomer al gelinkt aan Ziyech, maar pakte destijds niet door. De reden: Nabil Fekir bleef aan de Franse topclub verbonden. L’Equipe meldt echter dat de spelmaker van Lyon zijn in 2020 aflopende contract niet gaat verlengen en dus in de zomer verkocht dient te worden om nog geld op te leveren.

Clubs als Chelsea en Liverpool zouden de Fransman graag willen aantrekken, waardoor een transfer in de zomer zeer concreet lijkt. In dat geval zou het zomaar kunnen dat de club van Memphis Depay het vizier richt op de sterspeler van Ajax, die op dezelfde posities uit de voeten kan. In de zomer stond zijn naam immers al hoog op het lijstje.

Ziyech moet naar verluidt 30 tot 40 miljoen euro opbrengen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.