Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona maakt Ajax aan het lachen met belachelijk bod’

FC Barcelona is al een tijdje gecharmeerd van Matthijs de Ligt maar het lijkt dat ze niet de middelen hebben om hem binnen te halen.

De Spaanse media schrijven vandaag namelijk dat beide Ajacieden te duur zijn geworden voor de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez. De Ligt wordt als voorbeeld genomen: verschillende Europese topclubs willen hem hebben en hebben bedragen als 70 miljoen euro voor hem over. Barcelona kan hier gewoonweg niet in meegaan, omdat de international van het Nederlands elftal geen vaste basisspeler zou zijn in het Camp Nou-stadion. Men beschikt immers ook nog over Clément Lenglet, Samuel Umtiti en Gerard Piqué.

Barça houdt De Ligt nu al een ongelooflijk lange periode in de gaten en wil best zakendoen, maar dan voor een transferbedrag van 30 miljoen euro of iets in die buurt. En krijgt directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers een dergelijk bod binnen, dan valt hij natuurlijk van zijn stoel van het lachen…

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.