Voetbal4u.com

‘Natuurlijk wil ik ooit terugkeren bij Ajax’

Het gaat Davy Klaassen weer voor de wind. Na een treurig seizoen bij Everton speelt hij nu weer de pannen van het dak voor Werder Bremen.

In een gesprek met het blad Helden blikt hij terug op die periode. “Daley Blind zat op een gegeven moment in hetzelfde schuitje als ik, speelde ook helemaal niet meer bij Manchester United. Dat zorgde voor een band. We zijn heel veel samen opgetrokken en hebben leuke dingen gedaan buiten het voetballen om toch nog iets van het leven daar te maken. Het was heel tegenstrijdig: ons voetballeven was een drama, maar het leven in Manchester was fantastisch.”

Bij Ajax had Klaassen het goed voor elkaar en was hij aanvoerder. “Wat mezelf betreft: ondanks mijn mislukte jaar bij Everton heb ik nooit spijt gehad dat ik tot mijn 24ste bij Ajax ben gebleven. Ik was ook niet zo met geld bezig. Ik voelde me goed en wilde slagen bij Ajax. Daarom heb ik na mijn debuutjaar nooit aangestuurd op een transfer.” Nu is hij weer goed bezig. “Mijn doel is met Werder Europees voetbal halen en ooit, ooit zou ik wel willen terugkeren bij Ajax, want dan is de cirkel rond.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *