Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: ‘Lionel Messi onthult vierkoppig verlanglijstje inclusief Ajax-topper’

Lionel Messi eist versterking bij FC Barcelona. Hij vindt dat de huidige selectie niet volstaat. Daarom heeft hij een vierkoppig verlanglijstje ingediend waar ook een Ajax-speler op staat. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Ten eerste zou hij een extra optie in het centrum van de defensie verlangen, zeker nu het contract van Thomas Vermaelen niet verlengd wordt. Matthijs de Ligt van Ajax komt daarvoor in aanmerking, maar zowat half Europa trekt aan de mouw van de Ajax-aanvoerder.

Daarnaast zou Messi er ook graag een veelzijdige rechtsback bij willen, zodat Sergi Roberto vaker op het middenveld kan uitgespeeld worden. Djibril Sidibé is volgens de Argentijn een goede optie, al gaat die wel door een heel matig seizoen met AS Monaco. Aanvallend zou dan weer een backup voor Luis Suarez gewenst zijn. Liefst een jonge speler die in de schaduw van de Uruguayaan kan doorgroeien. Genoa-sensatie Krzysztof Piątek kon al charmeren, maar de ‘nieuwe Lewandowski’ moet wel nog bevestigen.

Tot slot zou Messi het bestuur aanraden een topaanvaller aan te trekken, indien Ousmane Dembélé vertrekt. De Fransman maakte zich de voorbije weken onmogelijk in Camp Nou en kan naar verluidt naar Liverpool of Arsenal. Messi zou hem liefst vervangen zien worden door een topper die al het nodige bewezen heeft: een Eden Hazard of Mohamed Salah. Van concrete interesse in de twee topspelers is momenteel echter nog geen sprake…

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.