Voetbal4u.com

Eredivisie WOW! ‘PSV krijgt waanzinnig transfervoorstel voor Hirving Lozano’

De kans is groot dat Hirving Lozano bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van PSV. Hij wordt gelinkt aan vele grootmachten zoals Barcelona en Manchester United. Toch hoopt een andere club er met zijn handtekening vandoor te gaan.

Volgens Jeunesfooteux is Paris Saint-Germain zéér gecharmeerd van de Mexicaanse PSV-ster. De Franse grootmacht houdt rekening met een vertrek van Edinson Cavani. Coach Thomas Tuchel overweegt om Kylian Mbappé in de toekomst centraal op te stellen en te opteren voor de komst van een nieuwe vleugelspits.

Voor die vacature is Lozano een serieuze optie. De Mexicaan heeft zich zowel bij PSV als de nationale ploeg al bewezen, waardoor PSG naar verluidt een riante transfersom wil ophoesten. Vanwege zijn contractduur (2023) denkt PSG vijftig miljoen euro te moeten ophoesten.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.