Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars wordt gek van transfergeruchten en neemt ingrijpende beslissing’

Marc Overmars is het zat. Hij vindt dat FC Barcelona met de media speelt wat betreft de transfergeruchten over Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Ze zouden chronisch zitten te lekken naar de media.

Het is algemeen bekend dat de Catalanen niet zo’n heel imposant spelersbudget hebben, omdat de grootmacht nou eenmaal heel erg veel betaalt aan salarissen. Er zijn ploegen die vele malen meer overhebben dan Barça voor het getalenteerde tweetal van Ajax en er worden aan de lopende band transferbedragen als 70 en 80 miljoen euro genoemd. De regerend landskampioen van LaLiga kan daar niet in meegaan, maar hoopt het hoofd van De Jong en De Ligt op hol te brengen.

Het is algemeen bekend dat Barcelona een flinke vinger in de pap heeft bij El Mundo Deportivo en Sport, en volgens andere media heeft directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers schoon genoeg van het spelletje dat de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez speelt. Hij zou zelfs besloten hebben dat de middenvelder en de verdediger niet verkocht zullen worden aan de Catalanen. In de afgelopen zomer probeerde Barça het nog bij Ajax met een bod van 35 miljoen euro op De Jong.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.