Voetbal4u.com

Eredivisie Dubbele meevaller voor PSV: ‘Het gaat niet lang meer duren’

Een meevaller op komst voor koploper PSV. Het ziet ernaar dat de absolute smaakmaker Hirving Lozano kan spelen dit weekend tegen SC Heerenveen. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

“Het meespelen van Lozano in het treffen met de Friezen is belangrijk voor de ploeg van trainer Mark van Bommel. De buitenspeler staat dit seizoen alweer op acht doelpunten en vier assists in twaalf duels. Het is voor Van Bommel prettig dat hij weer wat ruimer in de aanvallers komt te zitten”, aldus VI.

“Dit seizoen had hij door de verhuur van Sam Lammers aan SC Heerenveen en de blessureperikelen van Maxi Romero geen echte centrumspits achter topscorer Luuk de Jong. Maar het Argentijnse talent lijkt inmiddels een voor hem zeer vervelende periode definitief te hebben afgesloten”, klinkt het.

“De man van tien miljoen – al sinds januari bij PSV – traint weer voluit mee met de A-selectie en doet wedstrijdritme op bij Jong PSV. Romero was afgelopen zaterdag zelfs trefzeker voor de beloften van de club uit Eindhoven. Na zijn goal tegen FC Dordrecht van eind oktober leidde de Argentijn zijn team met twee doelpunten en een assist langs de talenten van Jong AZ (3-1). Het zal dus niet lang meer duren voordat Romero weer speelminuten in het eerste elftal zal maken.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.