Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Man City stelt opvallende ruildeal voor bij Ajax’

Manchester City wil haar selectie graag een impuls geven met een paar spelers van Ajax. Zo staan Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong op het verlanglijstje van coach Pep Guardiola.

Naar verluidt zijn de Citizens bereid om een bedrag van ongeveer 80 miljoen euro over te maken op de rekening van Ajax voor De Jong, maar daarnaast zou oefenmeester Erik ten Hag de beschikking kunnen krijgen over een nieuwe speler. Philippe Sandler is natuurlijk eigendom van de Engelse grootmacht en de naam van de verdediger in kwestie stond eerder op het verlanglijstje van directeur spelerszaken Marc Overmars. Hij zou goed van pas kunnen komen in de Johan Cruijff ArenA… na het onvermijdelijke vertrek van Matthijs de Ligt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.