Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben en Franck Ribéry kunnen naar dezelfde club transfereren’

Al sinds jaar en dag spelen Arjen Robben en Franck Ribery samen en dit zou zomaar een vervolg kunnen krijgen bij een andere club dan Bayern Munchen.

Zo zouden zowel Inter als AC Milan nadrukkelijke belangstelling hebben in Robben, die transfervrij op te pikken is komende zomer. In het verleden werd de voormalig Oranje-international al regelmatig aan Italiaanse clubs gelinkt, waaronder ook Juventus.

De twee kemphanen uit Milaan zijn echter niet enkel geïnteresseerd in Robben. Ook maatje Franck Ribéry zou op beiden verlanglijstjes prijken. Hij is net als Robben gratis na dit seizoen, en Bayern wil meewerken aan een vertrek van de oudgediende. Een serieuze ‘transferoorlog’ in de modestad van Italië, dus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.