Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham Hotspur stelt ruildeal met PSV voor’

Tottenham Hotspur heeft een enorm bedrag over voor de Mexicaanse vleugelaanvaller Hirving Lozano en wil ook nog een speler die kant opsturen.

Lozano kost naar verluidt zo’n 50 tot 60 miljoen euro, maar het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat er een club komt die nog meer geld voor hem op tafel legt. Directeur Daniel Levy probeert de deal daarom zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de technische man van de Eindhovenaren, John de Jong, aldus de Engelse roddelmedia. De huidige koploper van de Eredivisie hoeft maar zijn jawoord te geven en spits Vincent Janssen komt in een van de aankomende transferperiodes over uit Londen.

De voorgestelde deal kan aantrekkelijk zijn voor PSV omdat Luuk de Jong vermoedelijk verder wil kijken na dit voetbalseizoen. De goalgetter doet het bovenverwachting goed in het Philips Stadion en heeft al vaker nagedacht over een vertrek uit de lichtstad van Nederland. Transfers naar het Franse Girondins de Bordeaux en het Mexicaanse Cruz Azul vielen echter om verschillende redenen in het water.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.