Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSG laat Marc Overmars nog een keer naar adem happen’

Nu Frenkie de Jong voor 75 miljoen euro is verkocht aan PSG willen de Franse nog een keer toeslaan bij Ajax. Ze denken namelijk aan Matthijs de Ligt.

De Spaanse krant Sport schrijft vandaag namelijk dat het momenteel alarmfase één is op de burelen van FC Barcelona. De Catalanen hebben niet alleen opgevangen dat hun doelwit De Jong concreet begeerd wordt door de werkgever van onder meer Kylian Mbappé en Neymar, maar weten dat de steenrijke Parijzenaars ook met een waanzinnig bod zullen komen voor de diensten van Matthijs de Ligt, die gezien zou worden als de uiteindelijke opvolger van Thiago Silva, die op leeftijd is.

Paris Saint-Germain zou voorlopig de enige club zijn die bereid is om een package deal te bewerkstelligen, een van de voorkeuren van de beide internationals van het Nederlands elftal. De dubbele transfer zou de regerend landskampioen van de Ligue 1 150 miljoen euro kunnen kosten… en Barça kan dat zéker niet betalen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.