Voetbal4u.com

‘Frenkie de Jong spreekt zijn heldere transferwens uit’

Monument Valley ONGEKEND! Maak van €1 gewoon €50 als CITY zondag wint van FORREST!

De transfer naar Paris Saint-Germain leek al helemaal in kannen en kruiken maar volgens de Spaanse media mag FC Barcelona nog altijd hopen op de komst van Frenkie de Jong.

De berichtgeving rond de Ajax-middenvelder is zeer uiteenlopend te noemen. De Telegraaf schreef dat FC Barcelona maanden geleden al is afgevallen als optie, waardoor PSG nu de beste papieren heeft voor de transfer van 75 miljoen euro. Zelfs Manchester City zou een betere uitgangspositie bezitten.

Echter, journalist Oriol Domènech van El Club de la Mitjanit weerspreekt dat FC Barcelona al uit de race ligt. Sterker nog: hij stelt dat de Ajacied zelf nog altijd op een transfer naar de Catalaanse topclub aast. Bovendien heeft zijn eigen vader een duidelijke voorkeur uitgesproken voor de club van Lionel Messi en consorten.

Domènech sluit niet uit dat PSG inderdaad een akkoord heeft bereikt met Ajax, maar stelt ook dat de definitieve beslissing aan De Jong is. Barcelona zou daardoor nog altijd een grote kans maken. Sterker nog: zelfs City zou hoger in aanzien staat.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *