Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel zet belangrijke PSV’er op de bank tegen Inter’

Vanavond speelt PSV in de Champions League een uitwedstrijd tegen Inter. Voor de Eindhovenaren gaat het louter om de eer omdat ze al uitgeschakeld zijn in de groep. Trainer Mark van Bommel wil desondanks winnen, om het Champions League-avontuur met een goed gevoel af te sluiten.

Daarbij lijkt het erop dat hij vasthoudt aan de opstelling die hij ook gebruikte in de Eredivisie tegen Excelsior. In het algemeen mag je stellen dat Gastón Pereiro best een belangrijke speler is voor PSV, maar het ziet ernaar uit dat de technisch begaafde Uruguayaan zijn basisplek definitief kwijt is geraakt aan de Mexicaanse international Érick Gutiérrez, die een goede indruk maakte tegen de Kralingers.

Van Bommel kan nog altijd niet beschikken over Daniel Schwaab, die ook in het afgelopen weekend al afwezig was door privéomstandigheden. De ervaren Duitser wordt vermoedelijk vervangen door Trent Sainsbury, die ook tegen Excelsior speelde. Het verhaal van Nicolas Isimat-Mirin is bekend: de Fransman was eerder de aangewezen verdediger om gaatjes te dichten, maar heeft pas op de plaats moeten maken en kiest in de winterstop hoogstwaarschijnlijk voor een vertrek uit het Philips Stadion.

Verwachte opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Sainsbury, Viergever, Angeliño; Rosario, Gutiérrez, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.