Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-sterkhouder houdt zich in: ‘Straks word ik nog geschorst’

Ajax speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Bayern Munchen. Na de wedstrijd was Frenkie de Jong niet bijster positief over de Franse scheidsrechter Clement Turpin.

“Ik moet er niet te veel over zeggen, straks word ik nog geschorst”, reageerde hij bij Voetbal Inside. “Ik heb de herhalingen niet allemaal gezien, maar soms had ik wel het gevoel dat hij niet altijd in ons voordeel floot.”

Het fluiten van Turpin had volgens De Jong niet héél veel effect op de concentratie van de Ajacieden. “Die rode kaart (voor Maximilian Wöber, red.) was wel even een tik. Als je tegen Bayern speelt, dan weet je dat je iets meer terug moet. Vervolgens kregen zij er ook één (Thomas Müller, red) en was het iets meer open.”

De Jong zag de karatetrap van Müller op het hoofd van Nicolás Tagliafico niet. “Ik stond er niet bij. Maar toen ik Nico zag liggen, zag ik wel dat hij een hoofdwond had. Dus volgens mij was het wel terecht.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.