Voetbal4u.com

Nieuws Hirving Lozano hoopt op megatransfer Ajax: “Hopelijk snel”

De Mexicaanse ster van PSV Hirving Lozano hoopt op een snelle megatransfer van Ajax.

De club staat namelijk op het punt Diego Lainez te halen. Hij zou 12 miljoen euro moeten kosten en speelt nu nog voor Club América, waar hij een smaakmaker is. Lozano, zelf sterspeler in Eindhoven, hoopt dat zijn landgenoot spoedig de overstap maakt naar Nederland.

“Om eerlijk te zijn heb ik hem maar een paar keer zien spelen. Ik heb nog niet heel veel van hem gezien. Maar ik vind hem absoluut een goede speler”, analyseert Lozano voor de camera van Goal. “Hij is nog jong, maar hij heeft erg veel kwaliteit. Ik weet niet of hij al klaar is voor de stap naar Europa. Ik weet niet echt hoe hij is als mens. Daarvoor ken ik hem persoonlijk niet goed genoeg. Maar hopelijk kunnen we hem snel in Europa verwelkomen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.