Voetbal4u.com

‘De Oude Dame confronteert Ajax met definitief transferbesluit’

Juventus wil Matthijs de Ligt graag overnemen van Ajax maar zullen daarvoor geen ruildeal voorstellen. Eerder was er sprake dat Moise Kean bij de deal zou worden betrokken.

Kean komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe bij Juventus en hoopte daarom een huurtransfer te maken. Ajax werd serieus genoemd, mede omdat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola al gesprekken voert met beide clubs over De Ligt. Bologna en Olympique Marseille werden ook genoemd.

Echter, La Gazzetta dello Sport schrijft dat Kean helemaal niet verkast. Volgens de Italiaanse sportkrant heeft Juventus alle aanbiedingen afgeslagen en is het de bedoeling om de jonge aanvaller te overtuigen middels een gloednieuw contract. Op korte termijn moet zijn in 2020 aflopende contract worden opengebroken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *